Friday, 27 September 2013

TIME GATAL TANGAN

Assalamualaikum...

hehehhe senyum dulu ape2 pon..dah lama xupdate blog,kerana cik sitiey xderk ideas,,kerja pon banyak..now tengah senang2 nak la jugak gatal2 tangan nak hupdate hehhe..
ade cerita yg nak cik sitiey kongsi sikit..

emm dalam bulan 11 ni opis cik sitiey nak buat annual diner fuyooo..kalu bertuah dapatla hadiah cabut cabut hehehhe..tahun sebelom ni cik ct dah dpt cabut cabut ni..nak tau dapt ape tak..haaa ni barang dia...

                                                       
                                                   SET PAPAGO (GPS )



                                                OVEN ELBA..HAAHHA BOLEH BAKO BAKO

emm best je balik diner tu..ade jugakla buah tangan heheh..tahun kalu dapt tv lcd or note 2 pon sodap jugak..hahaahha..
dan tema tahun emmm RED CARPET TUUUU..mana nak cekau gaun xtahu lee.. tapi kan meh sini meh sini nak tunjuk ckit gaun cantik2 ni..






cantikkan..hhhaha..ape gaye la cik sitiey nanti..nanti cik ct hupdate..gambar gambar cik sitiey malam tu..hahahaha..jumpe lagi nanti ok wasalam dan sekian untuk kali ni...

ehehhe bye..muaahhhh


No comments: